Skip to content

Uw zorg, uw thuis

Comfortabel thuis met zorg bij Wooncentrum Nederland

Met een verwachte oplevering in het derde kwartaal van 2024, opent Wooncentrum Nederland inschrijvingen voor ons nieuwe woonensemble in Capelle aan den IJssel. Dit moderne wooncomplex belooft een veilige en warme thuisomgeving te zijn, waar persoonlijke, op maat gemaakte zorg centraal staat. Onze toegewijde professionals zijn er om te voldoen aan jouw individuele zorgbehoeften en wensen. Een unieke kans om deel uit te maken van onze gemeenschap waar comfort en kwaliteitszorg hand in hand gaan.

Comfortabel. Veilig. Vertrouwd.

Ontdek onze uitgebreide faciliteiten bij Wooncentrum Nederland

Wooncentrum Nederland biedt een breed scala aan hoogwaardige faciliteiten om het welzijn en comfort van onze bewoners te bevorderen. Van ruime kamers en gemeenschappelijke ruimtes tot wellnessfaciliteiten en georganiseerde activiteiten.

Thuisgevoel Verzekerd

Rondom de klok zorgondersteuning

Bij Wooncentrum Nederland bieden we 24 uur per dag, 7 dagen per week zorgondersteuning. Ons toegewijde team van zorgprofessionals staat altijd klaar om te zorgen voor de behoeften en het welzijn van onze bewoners. Met continue beschikbaarheid streven we naar optimale zorg en gemoedsrust voor iedereen.

Zorgeloos Thuisvoelen

Levendige sociale activiteiten

Bij Wooncentrum Nederland geloven we in het belang van sociale verbinding en welzijn. Daarom bieden we een scala aan levendige sociale activiteiten. Van groepsevenementen tot hobbyclubs en culturele uitstapjes, onze bewoners genieten van een bruisende gemeenschap waarin ze nieuwe vriendschappen kunnen sluiten en plezierige momenten kunnen delen.

Samen Sterk, Samen Thuis

Culinair genieten in ons restaurant

In ons restaurant bij Wooncentrum Nederland kunt u genieten van culinaire verwennerij. Onze getalenteerde koks bereiden smaakvolle maaltijden met verse en hoogwaardige ingrediënten. Of het nu gaat om ontbijt, lunch of diner, wij bieden een gezellige ambiance waar bewoners kunnen genieten van heerlijke gerechten en gezelschap.

Inschrijven

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van het gerenoveerde ensemble in Capelle aan den IJssel? Wilt u meer informatie ontvangen over het wonen in dit prachtige complex? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vul het contactformulier in, en Wooncentrum Nederland voor Capelle zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wooncentrum Nederland

’s Gravenweg 325
2905 LB Capelle aan de IJssel

06 46 80 19 99
info@wooncentrum-nederland.nl
wooncentrum-nederland.nl

© 2018 - 2024 Particuliere Woonzorg / Privacybeleid  /  Cookiebeleid  / Disclaimer

Ga naar de inhoud