Over Particulierewoonzorg

Particuliere woonzorg is een online wegwijzer. Hier vindt u een overzicht van particuliere woonzorgorganisaties in Nederland en relevante informatie.

Zorgeloos ouder worden dat verdient iedereen. Naast reguliere woonzorg (verpleeghuis / verzorgingshuis) zijn er ook huizen voor particuliere woonzorg. Kleinschalige particuliere woonzorgorganisaties bieden een veilige woon- en leefomgeving met de nodige zorg en persoonlijke aandacht. En is bedoeld voor mensen met een (toegenomen) zorgbehoefte die niet langer zelfstandig kunnen of willen wonen.

Het doel van Particuliere woonzorg is ondersteuning te bieden bij het vinden, regelen en organiseren van een nieuwe veilige woon- en leefomgeving. Deze informatievoorziening is geheel gratis toegankelijk voor de bezoekers.

Particuliere woonzorg maak deel uit van de Atlas van Zorg & Hulp

NB: Particuliere woonzorg biedt – middels deze website – enkel een overzicht van mogelijkheden en informatie. Wij geven géén persoonlijk advies of ondersteuning bij het regelen en organiseren van een nieuwe woon- en leefomgeving. De bezoekers dienen zelf met de betreffende woonzorgorganisatie contact op te nemen voor meer informatie.

Promotieblok of adverteren op de site

Voor woonzorgorganisaties zijn er mogelijkheden om onder de aandacht te komen bij de doelgroep.