Domus Magnus in landelijke top 10 best gewaardeerde verpleeghuizen

Op de eerste dinsdag van december maakte ZorgkaartNederland, de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg, de best gewaardeerde zorginstellingen per zorgsector bekend. Woonzorgorganisatie Domus Magnus staat in de top 10 van de best gewaardeerde verpleeghuizen.

Kiezen voor het beste

Voorzitter Raad van Bestuur Mariska Tichem is enorm trots en dankbaar: “Wat een geweldig nieuws dat we ons mogen rekenen tot de beste 10 zorginstellingen van Nederland in de categorie Verpleeghuizen. We hanteren voor onszelf en onze bewoners het uitgangspunt ‘Domus Magnus is kiezen voor het beste’. Dat is wat ons leidt in alles wat we doen. Ik ben daarom heel blij dat onze bewoners dit ook zo ervaren, we doen het voor hen. We willen hen het beste bieden en ik ben gelukkig met hun oordeel dat we daarin slagen.”

Trots op collega’s

Dit jaar zijn er een kleine 80 waarderingen geschreven over de 17 locaties van Domus Magnus. Deze waarderingen worden geschreven door bewoners, hun naasten en (oud) zorghotel gasten. Gemiddeld scoort de woonzorgorganisatie een 9.0. Mariska Tichem: “Ik ben vooral zo ontzettend trots op al mijn collega’s, die elke dag liefdevol voor onze bewoners klaarstaan in alle locaties. Zij maken het waar en dat is zeker in tijden van corona extra uitdagend.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.